Toshiba kassalaitteet

Toshiba


Toshiba on kassalaitteiden ylivoimainen markkinajohtaja. Kassalaitteiden toimittajana Toshiba on maailmanlaajuisesti mitattuna markkinajohtaja integroiduissa POS-laitteissa. Laitteiden tämän hetkinen asennuskanta on yli 2,8 miljoonaa laitetta, joka on enemmän kuin kahden seuraavan toimittajan yhteenlaskettu asennuskanta.

Toshiba kasalaitteet ovat suunniteltu vaativaan kassajärjestelmäkäyttöön. Toshiba suunnittelee ja valmistaa laitteet itse. Laitteiden laatu ja luotettavuusvaatimukset ovat korkeat. Esimerkiksi Infrapuna-kosketusnäytöiltä vaaditaan 100 miljoonan kosketuksen elinikäodotetta. Samoin kassanäppäimistön jokaiselta näppäimeltä odotetaan 3 miljoonan painalluksen kestävyyttä. Kassojen keskimääräinen käyttöikä on noin 7 vuotta. Laitteilla on vähintään 3 vuoden mallisaatavuus, jonka jälkeen niille taataan vielä 7 vuoden varaosasaatavuus.

Kaikilla Toshiba kassamalleilla ja oheislaitteilla on vuoden veloitukseton OnSite takuu, sisältäen kaikki varaosa, matka- ja työaikakulut veloituksetta NBD. Takuu on mahdollista laajentaa huoltosopimukseksi esim. +2 vuotta SBD 24/7. Vasteaika voidaan määrittää tapauskohtaisesti.